Verified Issue Bug: Artifacts and Mythic Not loading correctly

Discussion in 'Bug Reports' started by daoshi, May 14, 2020.

  1. daoshi

    daoshi New Member

    Joined:
    Apr 26, 2020
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Enter a brief description of what is broken Artifacts and Mythic Not loading correctly

    What version of Minecraft are you using?
    1.15

    What server jar are you using? Paper

    What is this a bug report for? Artifacts

    What version of the plugin are you using? 4.9.2SNAPSHOT (latest)

    Describe the bug. Be as specific as possible, images or short gifs/videos are welcome but save configuration files for later sections. Write a whole paragraph if needed, help us bug testers replicate your issue!
    Putting drops on items still does not load correctly. There was a verified bug report for it before but it seems to be gone now.
    When you start up server you get a bunch of config errors for missing droptables, which also makes all artifact skills on items not work as well.
    Once you reload everything is functioning correctly. But you have to reload on every single server startup.

    None of the stuff in the config below works until I reload.

    Example Configurations
    TheItemOne:
    Id: chest
    Display: 'TheItem'
    Skills:
    - skill{skill=SkillOne} @Self ~onUse

    SkillOne:
    Skills:
    - giveitem{i=droptableOne;a=1}

    droptableOne:
    MinItems: 1
    MaxItems: 2
    Drops:
    - money 100-200 1
    - diamond 1-2 0.5

    ----------------------------------------------------

    diamondHoeOne:
    Id: diamond_hoe
    Data: 0
    Display: '&9A Diamond Hoe'
    Attributes:
    MainHand:
    Damage: 3
    Skills:
    - heal{amount=1;overheal=false;cd=2} @self ~onAttack
     
    #1
  2. Fortepsai

    Fortepsai Member
    Premium Supporter Supporter

    Joined:
    Sep 28, 2016
    Messages:
    72
    Likes Received:
    9
    Its same for 1.13.2 . We are having same issue. Its most annoying for spells which are using bullet type a MM mob and after the each restart it gives you an error and you dont see that mob in projectile .
    It only starts working when you do ingame MM reload .
     
    #2
  3. daoshi

    daoshi New Member

    Joined:
    Apr 26, 2020
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Yeah a lot of people reported this problem but I guess its on the backburner because its not 'serious'
    It's literally the only problem I have though and its very annoying. The only error I have on my server comes from the one plugin I paid for lol.
     
    #3
  4. Seyarada

    Seyarada Member
    Quality Assurance

    Joined:
    Jun 16, 2019
    Messages:
    171
    Likes Received:
    23
    #4

Share This Page