Bug: Colored reddust particle doesn't work with the ring effect

Discussion in 'Bug Reports' started by Daxxas, Nov 17, 2018.

  1. Daxxas

    Daxxas Member
    Supporter Premium Supporter

    Joined:
    Aug 7, 2016
    Messages:
    35
    Likes Received:
    4
    Enter a brief description of what is broken Colored reddust particle doesn't work with the ring effect

    What version of Minecraft are you using?
    1.12

    What server jar are you using? Spigot

    What is this a bug report for? MythicMobs

    What version of the plugin are you using? build 2566

    Describe the bug. Be as specific as possible, images or short gifs/videos are welcome but save configuration files for later sections. Write a whole paragraph if needed, help us bug testers replicate your issue!
    So here is my skill (you can trigger it with a simple ~onDamaged) :
    https://hastebin.com/vuhulogima.makefile

    My problem is, the reddust particles aren't displayed. The HappyVillager are displayed correctly with no issues, so I think the problem comes from the colored reddusts... I've tried this with the free build 4.4.1 and a premium one 4.5.0 (2566).

    I've tried to change the reddust particles, and it does work, so I don't know what to do...
    The reddust colored particles work with other effects such as this.

    Example Configurations
    https://hastebin.com/vuhulogima.makefile
     
    #1
  2. Darkitect

    Darkitect Member
    Supporter Premium Supporter Quality Assurance

    Joined:
    Mar 20, 2017
    Messages:
    135
    Likes Received:
    10
    You've got some semicolon weirdness going on in that config.
     
    #2

Share This Page