Resolved Bug: RP sounds played by MM are Audible worldwide

Discussion in 'Bug Reports' started by Tof, Sep 27, 2019.

  1. Tof

    Tof New Member

    Joined:
    Sep 17, 2017
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Enter a brief description of what is broken RP sounds played by MM are Audible worldwide

    What version of Minecraft are you using?
    1.13 R2

    What server jar are you using? Spigot 1.13.2

    What is this a bug report for? MythicMobs

    What version of the plugin are you using? 4.5.9

    Describe the bug. Be as specific as possible, images or short gifs/videos are welcome but save configuration files for later sections. Write a whole paragraph if needed, help us bug testers replicate your issue!
    I have a resource pack with custom sounds. I use some of those sounds for mythicmobs. The sounds played by mythicmobs that are custom made in the RP are audible worldwide (can hear it thousands of blocks away, just like thunder).
    When I play default mc sounds using mythicmobs, they sound fine, only at the mob's location, it's just the RP custom sounds that have infinite range.
    What's weird is that they used to work normally and were fine but one day it decided to not be fine..
    I've tried setting v=0.1 but it still plays everywhere, just not as loud

    Example Configurations
    #Mobs.yml
    Tempest:
    Mobtype: Husk
    Skills:
    - skill{s=testskill} ~onTimer:160


    #Skills.yml
    testskill:
    Skills:
    - effect:sound{s=magic.electriccharge} @self
     
    #1
  2. Joshin

    Joshin Community Manager
    Community Manager Premium Supporter Supporter

    Joined:
    Apr 7, 2018
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    A few things, could you please try updating to 4.6.5 and let us know if the issue persists? 4.6.5 is the latest free build. After that we will reproduce and see what we can do.
     
    #2
  3. Tof

    Tof New Member

    Joined:
    Sep 17, 2017
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Did so, still the issue persists.
     
    #3
  4. Tof

    Tof New Member

    Joined:
    Sep 17, 2017
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Bump
     
    #4
  5. Tof

    Tof New Member

    Joined:
    Sep 17, 2017
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Sorry but Bump again
     
    #5
  6. Blazingshadow17

    Premium Supporter Supporter Contest Winner

    Joined:
    May 31, 2016
    Messages:
    32
    Likes Received:
    2
    I am having the same problem, any idea how to fix it? I'm on the premium 7.0 build currently.
     
    #6
  7. iTzCascadexX

    iTzCascadexX Member
    Premium Supporter Supporter Moderator Quality Assurance

    Joined:
    Nov 2, 2015
    Messages:
    126
    Likes Received:
    16
    I'm pretty sure a fix for this was pushed in one of the latest dev builds.
     
    #7
    Blazingshadow17 likes this.
  8. Blazingshadow17

    Premium Supporter Supporter Contest Winner

    Joined:
    May 31, 2016
    Messages:
    32
    Likes Received:
    2
    You happen to have a link to the latest dev build that fixes this?
     
    #8
  9. iTzCascadexX

    iTzCascadexX Member
    Premium Supporter Supporter Moderator Quality Assurance

    Joined:
    Nov 2, 2015
    Messages:
    126
    Likes Received:
    16
    If you're Premium, just download the latest dev build, which is currently running at 4.8.0. https://www.mythicmobs.net/index.php?pages/dev/

    OP: This is fixed in later versions of the plugin, which will eventually become free.
     
    #9

Share This Page