Not MythicMobs Bug: worldguard

Discussion in 'Bug Reports' started by thetopthailand, Oct 11, 2019 at 2:45 AM.

  1. thetopthailand

    thetopthailand New Member
    Supporter

    Joined:
    Oct 5, 2019
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Enter a brief description of what is broken worldguard

    What version of Minecraft are you using?
    1.8

    What server jar are you using? Spigot

    What is this a bug report for? MythicMobs

    What version of the plugin are you using? v4.6.5

    Describe the bug. Be as specific as possible, images or short gifs/videos are welcome but save configuration files for later sections. Write a whole paragraph if needed, help us bug testers replicate your issue!
    http://103.131.200.118/error.txt

    Example Configurations
     
    #1
  2. Roger M

    Roger M Member
    Premium Supporter Supporter Quality Assurance

    Joined:
    May 13, 2016
    Messages:
    181
    Likes Received:
    17
    You’re using a mismatched version of Worldguard.
     
    #2
  3. Seyarada

    Seyarada New Member

    Joined:
    Jun 16, 2019
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    This was actually a MM problem. Already got resolved via the discord, he had to update to a dev build ( #2958 )
     
    #3
    thetopthailand likes this.
  4. Roger M

    Roger M Member
    Premium Supporter Supporter Quality Assurance

    Joined:
    May 13, 2016
    Messages:
    181
    Likes Received:
    17
    I could have sworn 6.2 was proper version for 1.8. Glad it was fixed!
     
    #4

Share This Page